Om Kraft Design

Så skete det, min tidligere hjemmeside har fået et nyt udseende og et system hvor jeg selv kan styre slagets gang. Den skal bruges til at lægge alle de projekter op på, som jeg får lavet hen ad vejen, eller købt ind andre steder fra.

Siden jeg som barn sad og spiste Foska havregryn (ja det hed det altså dengang) om morgenen, hvor der var serier med fremmede folkeslag, deres udseende, klædedragt, boligformer og øvrige kultur, har jeg haft interesse for oprindelige kulturer rundt i verden. Det har pt. resulteret i, at jeg har nogle japanske kimonoer, importeret fra landet, til salg. Jeg har selv haft kimonoer i mange udgaver siden jeg var ung, de kan være vildt upraktiske men skønne at bruge og se på.

Jeg syr en del børnetøj, puder og beklædning, så også den slags vil der komme her på siden. Som udgangspunkt er der kun en af hver, den du kan se på siden i den angivne størrelse, men da man aldrig skal sige aldrig, vil der nok komme undtagelser engang imellem, især når jeg får lagt noget børnetøj på siden.

Hvis du nu sidder og gerne vil købe et produkt så skriv gerne til mig.